"Простой "тест на вшивось" для Луценко", - блогер нагадав про стару обіцянку Юрія Віталійовича розібратися з одіозним помічником Черновецького

Ще будучи міністром МВС, Луценко погрожував посадити головного виконавця схем дерибану власності київської громади командою Черновецького.

Олесь Довгий. Фото:Facebook"Для нового Генерального прокурора есть свой тест на вшивось." - розпочинає свій допис на Facebook Сергій Гайдай, інформують Патріоти України, і продовжує:

Еще будучи министром МВД, Юрий Луценко обещал разобраться с Олесем Довгим (между прочим - другом и протеже Петра Порошенко). Грозил посадить главного исполнителя схем дерибана собственности киевской громады командой Черновецкого.

Все активно наблюдали за публичным конфликтом Луценко&Довгий. Теперь у Юрия в руках все необходимые полномочия. Ждем когда в прокуратуре откроют дело на Довгого?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...