"При Обаме мы видели сдерживание Киева в большей степени, чем сдерживание Москвы. У Конгресса другое мнение на этот счет" - Боровой

Авторитет обраного президента США Трампа підірваний, проте ця слабкість може стати його силою: вона змусить діяти, а не просто робити заяви, як це було з нинішнім главою Сполучених Штатів Бараком Обамою.

Костянтин Боровой. Фото:Антикор

Висилання зі США 35 російських дипломатів - це плювок глави держави Барака Обами в бік президента РФ Володимира Путіна, який показує, що у Вашингтоні, як і раніше продовжують ставитися до Росії як до маловпливової "регіональної державі", яка не заслуговує того, щоб вживати проти неї якісь серйозні заходи. Таку думку російський опозиціонер і політичний експерт Костянтин Боровой висловив в колонці на сайті агентства Newsader, інформують Патріоти України.

"Более того, они сознательно блокируются: до сих пор Украине не поставляется летальное оружие. Киев лишен даже возможности приобретать его где-то на стороне. При Обаме мы видели сдерживание Киева в гораздо большей степени, чем сдерживание Москвы. У Конгресса другое мнение на этот счет, поэтому не исключаю, что вскоре мы увидим более эффективную внешнюю политику Америки", - зазначив він.

За словами Борового, заява обраного президента США Дональда Трампа, що він визнав факт кібератак з боку Росії, показує, що він погодився "розділити заклопотаність національної розвідки".

"Авторитет Трампа подорван, о чем уже заявил один из законодателей. Теперь ему придется заниматься восстановлением авторитета. Однако эта слабость может стать его силой: она заставит действовать, а не просто делать заявления, как это было с Обамой.

Безусловно, Трамп сейчас ослаблен, но это и хорошо: в ситуации равносильных ветвей власти нельзя говорить о том, что Соединённые Штаты ослаблены. Можно лишь говорить о том, что сместился центр тяжести — от президента к парламенту", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...