"Приказа нет. И контрактников нет. Война без цели никому не нужна", - волонтер Касьянов

На думку волонтера, армія РФ переозброюється, тренується і готується до атак більше, ніж українська сторона.

Юрій Касьянов. Фото: donbass.ua.

Відомий волонтер, один з активістів повітряної розвідки Юрій Касьянов попередив українців про те, що страусина позиція в питанні АТО не вирішить проблеми: Росія не збирається здаватися без бою, а західні санкції і постійні переговори Києва з партнерами не зупинять Кремль. Більш того, армія РФ переозброюється, тренується і готується до атак більше, ніж українська сторона. Про це Касьянов написав на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

Ось що він написав: "Минобороны посулило мобилизованным военнослужащим, уходящим в запас, единовременное денежное вознаграждение, только бы они остались на контракт. При этом за ними сохраняются и рабочие места, и средняя зарплата, и пенсия, кому она положена.

Деньжищи - единовременная премия - обещают сумасшедшие: от 8 до 10 минимальных зарплат, то есть от 11600 до 14500 грн. А еще на 800 грн в месяц поднимают оклад сержантов, находящихся на командных должностях. Теперь, вероятно, недостатка в людях на передовой уже не будет, и даже холеные киевские клерки из жадности отправятся на войну.

...Пару дней назад очередная команда демобилизованных шестой волны 28-й бригады собиралась домой. Взрослые мужчины с обветренными лицами и заскорузлыми руками.

- ...Ось так хлопці. Тільки не кажіть мені, що я тут воював за батьківщину. Що я тут робив - біс його знає...

- Так і є. Повернуся додому - забуду цю війну, і згадувати не стану. А хто мені скаже, що я герой - отримає по шиї!

- Рік тут просиділи. Вже дочка заміж вийшла, і онука народила. А я тут як дурень вошей годував - за що, для чого - хто скаже?..

- Так-то воно так. А якщо дадуть зараз наказ, скажімо, Луганськ відвойовувати, то я додому не поїду.

- Ясна річ. Якби дали той наказ, то ніхто б додому не повертався, поки Путіну яйця б не затиснули. Наказу немає!

...Приказа нет. И контрактников нет. Война без цели никому не нужна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вічний Мамин День

четвер, 2 травень 2024, 23:56

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...

Хроніки оркостану: У Москві спалахнула пожежа на заводі (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:53

Три поверхи в адміністративно-виробничій будівлі на сході Москви охоплено вогнем. Пожежі присвоєно другий (підвищений) рівень складності. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України. Площа пожежі складає 2,5 тис. кв. м. Між двома пове...