Приниження за баночку меду: Як одеських школярів змусили піарити нардепа (відео)

Школа – не місце для політичного піару, однак український політикум методів прославитися не вибирає.

Скрін відео

"За баночку меду повзати на колінах. Одеських дітей змусили всіляко вихваляти нардепа за одненьку баночку меду! На камеру!" Про це пише у Facebook Наталія Ціжман, передають Патріоти України, продовжуючи:

Є такий собі народний депутат Дмитро Голубов. І от він вирішив подарувати дітям по баночці меду. Не комп'ютери, не кошти на обладнання шкільних класів, а невеличкі баночки меду. Ну, подарував, то й подарував, скажете ви. Але депутат Голубов вирішив таким чином пропіаритись.

Одеський телеканал "Академія" показав 10-хвилинне відео про цю незвичайну та унікальну подію в житті одеських школярів. Вчителі та батьки (!!!) ледве не на колінах повзають, всіляко вихваляючи Голубова.

У мене таке враження, що їх хтось накачав наркотичними речовинами. Ви не в курсі, з меду роблять наркотик?:)) Найбільш цинічне та зухвале те, що діток змусили на камеру піарити депутата.

"Дмитрий Голубев очень добрый. Он помогает детям, бабушкам и дедушкам", – говорить дівчинка.

"Дмитрий Голубев – это такой добрый человек, который делает что-то хорошее и строит что-то новое", – говорить маленький хлопчик.

Якби мою дитину так прозомбували у школі, я би обов'язково втерла цей мед в голову депутату. А що? Мед корисний для волосся.

"Это самая настоящая забота о здоровье будущего поколения", - говорить вчителька школи.

Невже вчителям не соромно так принижуватись через банку меду??? Школа – не місце для політичного піару. Але кого це хвилює? Я не змогла до кінця додивитись відео. Мені соромно і гидко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...