Призначення Гризлова представником РФ на переговори по Донбасу - це поганий знак, - російський політолог

Експерт впевнений, що Борис Гризлов не дозволить «політичним нюансам» вплинути на те, щоб постраждали пріоритети Кремля.

Борис Гризлов. Фото: www.erpenza.ru.

Призначений російським лідером повпред Контактної групи щодо України Борис Гризлов зарекомендував себе як авторитетний парламентер, не схильний до компромісних рішень. Його призначення свідчить про те, що Росія не віддасть Донбас. Таку думку висловив директор Агентства стратегічних комунікацій російський політолог Олег Бондаренко, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Бондаренко оцінив попередника Гризлова і висловив думку, що його авторитет все-таки поступався авторитету українського представника Контактної групи - колишнього президента Леоніда Кучми. З призначенням Гризлова представництва обох країн зрівноважилися.

«Призначення Бориса Гризлова говорить про те, що Росія Донбас не здасть, бо, як ми знаємо, Борис Гризлов досить жорсткий переговірник, і навряд чи від нього можна буде очікувати якихось компромісних рішень. Так що це ще раз фіксує жорстку позицію щодо захисту жителів Донбасу, щодо захисту їх інтересів, а також щодо захисту інтересів Росії в цьому регіоні», - заявив Бондаренко.

Гризлов, на думку політолога, буде відстоювати жорстку позицію Росії щодо виконання Мінських угод. При цьому він не дозволить «політичним нюансам» вплинути на те, щоб постраждали пріоритети російської сторони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...