"Путін не дрімає": Експерт про загрозу, що насувається на Україну

У Європі зараз розпочинається черговий циклічний вихід на пік деструктивно-радикальних настроїв. А це вже має свої, дещо відстрочені за часом, наслідки і в формуванні владних еліт, і в ставленні до України та Росії.

Ілюстрація:news.bigmir.net

Політолог Тарас Чорновіл прогнозує погіршення ситуації в Україні, починаючи з 2016 року.Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Нам треба підготуватися до несприятливого періоду, який по наростаючій нахлине починаючи з середини-кінця наступного року і досягне піку в 2017-19 роках. Розум, твереза оцінка, відсутність протистояння у владних інститутах, максимальна ефективність дій і рішень і вміння себе позитивно представити перед зарубіжними партнерами - ось, власне, основна запорука успіху.

Зараз, поки є більш-менш сприятливі обставини серед зарубіжних партнерів, ми повинні максимально закріпити успіхи, фактично заякоритися на отриманих плацдармах. Будь-які провокаційні дії, смута, розкол владних еліт, зрив досягнутих домовленостей будуть коштувати нам дуже дорого. До того ж ціна буде стрімко зростати ", - зазначив експерт.

Чорновіл проаналізував, як російський президент Володимир Путін "зомбує" європейців: так, у Франції програла вибори "подружка Путіна" Марін Ле Пен, але цьому не варто радіти, оскільки Ніколя Саркозі також відомий своєю проросійською позицією.

У Німеччині втрачає свої позиції канцлер Ангела Меркель, а в Іспанії набирає сили проросійськи налаштована партія "Подемос".

"Опитування показують, що антиукраїнська кампанія не пройшла безслідно, і зважені і відповідальні лідери країни рано чи пізно дадуть слабину під цим інформаційним пресингом", - написав політолог, підкресливши, що це є тривожним дзвіночком для України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...