Путін пішов слідами Сталіна: Піонтковський пояснив, хто вдруге може втопити РФ у кривавій війні

Політолог прокоментував заяви Кремля про відсутність загрози для РФ у зв'язку з розміщенням китайських балістичних міжконтинентальних ракет біля російських кордонів.

Ілюстрація:DT.ua

Відомий російський політолог Андрій Піонтковський провів знакову і страшну для Росії паралель між сьогоднішньою заявою Кремля про відсутність загрози для РФ з боку ракетного наступу Китаю і заявив, що Москва вдруге в своїй історії робить аналогічну катастрофічну помилку. Про це Піонтковський написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Політолог пригадав події, які трапилися напередодні Другої світової війни. Тоді радянська влада 14 червня 1941 року зробила схожу заяву про міцну дружбу між СРСР та гітлерівською Німеччиною.

У коментарі Апострофу російський політолог нагадав заяву ТАСС від 14 червня 1941 року.

"ТАСС заявляет, что: по данным СССР, Германия также неуклонно соблюдает условия советско-германского пакта о ненападении, как и Советский Союз, ввиду чего, по мнению советских кругов, слухи о намерении Германии порвать пакт и предпринять нападение на СССР лишены всякой почвы, а происходящая в последнее время переброска германских войск, освободившихся от операций на Балканах, в восточные и северо-восточные районы Германии связана, надо полагать, с другими мотивами, не имеющими касательства к советско-германским отношениям", - зазначив політолог.

Також він навів і офіційний коментар Кремля з приводу ракет КНР в районі кордону з РФ.

"В Кремле не рассматривают размещение китайских баллистических межконтинентальных ракет Дунфен 41 у границ с Россией в качестве угрозы. Какие-либо действия в плане развития вооруженных сил Китая, если эта информация соответствует действительности, то, по крайней мере, военное строительство в Китае не воспринимается как угроза для нашей страны. Китай является стратегическим союзником и партнером России как в политическом, так и в торгово-экономическом плане, и в Москве дорожат этими отношениями", - пише Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...