​Путін прагне продовжити анексію України, - генерал-полковник Смешко

Російська Федерація може продовжити анексовувати території України, якщо їй вдасться перекласти вину за конфлікт на Донбасі на українську сторону.

Ігор Смешко

Про це Голова Комітету з питань розвідки при президентові України заявив у програмі Свобода слова на телеканалі ICTV, зазначають Патріоти України.

«Для Володимира Путіна не є вигідним збільшення територій, частина яких де-факто вже захоплена вже зараз. Це може відбутися тільки в одному випадку, якщо Росія зможе перекласти провину на Україну за дестабілізацію. Ми зробили велику помилку: вважали, що все можна вирішити дипломатією», - заявив Ігор Смешко.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело