Путін в якості президента РФ з усіма президентами США починав просто чудово. З Трампом буде все те саме, - політолог

Петро Олещук наголосив, що серед лідерів світових держав ніхто у кріслі не сидить довше, ніж господар Кремля.

Трамп і Путін у Гамбурзі. Фото:https://ukranews.com

Президент Росії Володимир Путін свої відносини з усіма очільниками США починає з теплих та дружніх зустрічей. Таку думку висловив політолог Петро Олещук у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Путін в якості президента РФ "пережив" не одного президента США. І з усіма він починав просто чудово. З Бушем проводив дуже часті особисті зустрічі. З Обамою – "перезавантажував" відносини. Не дивно, що з Трампом буде все те саме", – написав Олещук.

Він зазначив, що будь-який президент США буде починати спілкування з президентом РФ з того, що є певні проблеми у відносинах, і їх треба вирішувати.

"І буде дуже здивований, коли почує повне розуміння з боку візаві. Це його дуже обнадіє. Далі будуть наступні зустрічі, спілкування, узгодження деталей," – вважає Олещук.

Втім , за словами політолога, через деякий час американський лідер зрозуміє, що цей "щирий хлопець" просто тягне час та намагається усіх водити за ніс.

"Але там, може, відбудуться нові вибори, і вже новий лідер буде вирішувати відносини з Путіним. Так або інакше, серед лідерів світових держав ніхто у кріслі не сидить довше, ніж господар Кремля", – підсумував Олещук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...