Путін вже запустив процес федералізації в Україні, - Олег Жданов

Після проведення виборів в ОРДЛО Росія визнає республіки «ДНР» і «ЛНР», вони і стануть першими двома суб'єктами федерації в Україні, бо Кремль вимагатиме від Києва забрати ці суб'єкти до свого складу.

О.Жданов. Фото: Голос Столицы.

Військовий експерт Олег Жданов висловив думку, що в гібридній війні між Україною і Росією, Кремль розпочав новий етап так званої федералізації України. Поки Україна зайнята судовими позовами в Гаазі і вирішенням проблем з псевдопатріотами, які ініціювали блокаду, Путін займається легітимізацією псевдореспублік, передають Патріоти України.

Експерт підкреслює, що помиляється той, хто думає, що таким чином Росія хоче приєднати до себе окуповану частину Донбасу.

«Вибори дійсно заплановані, вони мають відбутися після так званої «націоналізації» підприємств. У ЗМІ піде гуляти міф про сильну економіку, які мають дві фейкові держави, що дозволяє їм не залежати від Києва. Після проведення виборів Росія визнає республіки «ДНР» і «ЛНР», вони то і стануть першими двома суб'єктами федерації», - зазначив Олег Жданов.

За його словами, після виборів, Москва заявить на весь світ, що «ДНР» і «ЛНР» - це дійсно територія України, де живуть українці і запропонує Україні забрати свою територію, з огляду на те, що у них вже є місцева рада, свій документообіг і своя економіка. Ніхто не буде навіть вимагати особливого статусу, єдина умова - Київ зобов'язаний буде їх забрати, як самостійні суб'єкти внутрішньополітичного права.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...