Путін зрозумів, що Захід готує йому долю Мілошевича, Хусейна і Каддафі: Після збитого Су-24 країни НАТО діятимуть сміливіше, - Пономар

Атака турецьких ВПС на російський бомбардувальник продемонструвала всьому світу новий розклад сил і настроїв щодо Росії.

Володимир Путін. Фото: lenta.mk.ua.

Путін зрозумів, що Захід підготував йому долю Мілошевича, Хусейна і Каддафі і все, що він може тепер зробити, це боягузливо сховатися, закривши власні кордони, за подобою КНДР. Про це під час спілкування з главредом вільнюського інформаційного Агентства Newsader Олександром Кушнарьом заявив відомий політичний оглядач Олег Пономар, передають Патріоти України з посиланням на Преса України.

Згідно слів експерта, Туреччина продемонструвала «багатовікову східну дипломатичну мудрість»: збила російський бомбардувальник, а після цього «дипломатично демонструє великодушність і закликає Кремль до цього ж». «Це подія величезної геополітичної важливості. Вперше країна НАТО знищила російський бойовий літак. Це змінює весь розклад всієї п'єси: тепер всі західні країни можуть діяти набагато сміливіше. Москві дали зрозуміти, що станеться, якщо вона не заспокоїться», - пояснив Пономар.

У ході бесіди політолог підкреслив, що не варто боятися, що зенітно-ракетні комплекси С-400, які Росія оперативно перекинула в Сирію для прикриття своїх бомбардувальників від турецьких ВПС, поставлять під загрозу місію проти «ІДІЛ» в регіоні. Тому що на свої дії Росія отримає від Туреччини цілком закономірну «гібридну» відповідь.

«Вискочок ставлять на місце. І історія з літаком, і гібридне (неофіційне) ускладнення проходу російських суден через турецькі протоки, і санкції — все це ланки добре продуманого плану Заходу. Росія ж реагує на ситуацію — спонтанно і емоційно, — бо стратегічного плану не має. Те ж саме буде і з С-400. Знайдуть вирішення цього питання, і воно теж буде гібридним і красивим. Терпіння, час і планування — це три складові успіху. Доля Мілошевича, Хусейна і Каддафі — тому підтвердження», - зазначив експерт.

У свою чергу Олександр Кушнар звернув увагу, що «якби не сміливість Ердогана», то боягузливі лідери ЄС і далі «радісно стискали руку ватажкові кремлівської мафії», розповідаючи про «незламну могутність Росії». «Невже хтось всерйоз думає, що Росія зважилася б на застосування ядерної зброї, якщо б США, наприклад, знищили все військове угруповання РФ в Сирії?

Все, що зробив би боягузливий Путін у відповідь — це закрив би кордони за подобою КНДР. Ця ситуація, у свою чергу, найближчим часом запустила б революційні процеси всередині країни — ймовірно, на рівні політичного істеблішменту, який би всерйоз задумався щодо «палацового перевороту». Нинішня ж стратегія західних союзників призводить лише до одного: подальшого консервування дегенеративних процесів в Кремлі і російському суспільстві в цілому», - переконаний Кушнар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...

"Виникло відчуття, що ми працюємо": Спікер "держради Криму" забув вимкнути мікрофон і озвучив цікаві речі (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 11:44

Так званий «голова держради» у тимчасово окупованому РФ Криму Володимир Константинов, йдучи на перерву, забив вимкнути свій мікрофон і випадково наговорив у нього зайвого. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України. На н...