Путіну в Гаазі свідки ні до чого: Після смерті генералів, що захоплювали Крим, наступним має бути Шойгу

Раптова смерть генерала, причетного до захоплення українського півострова, причому вже другого у списку за останній тиждень, наводить користувачів мережі на певні логічні висновки, кому це може бути вигідно.

Ігор Сергун. Фото:xn--b1aga5aadd.xn--p1ai

У Росії 4 січня стало відомо про раптову смерть начальника Головного розвідувального управління Ігоря Сергуна. Його відхід з життя загадковим чином продовжив низку смертей людей, причетних до агресії проти України. Так, у грудні на території Росії померли двоє осіб, які стояли біля витоків анексії Криму: генерал Олександр Шушукін, який командував інтервенцією, і колишній мер Севастополя Валерій Саратов. Цей факт не сховався від уваги інтернет-користувачів, бо в соцмережах вже будують здогади, хто "буде наступним". про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

Рефат Чубаров:

"Не є прихильником конспірологічних теорій, але:

- Смерть 27 грудня 2015 року на 52-му році життя заступника начальника штабу ВДВ Росії, генерал-майора Олександра Шушукіна, який керував військовим захопленням Криму;

- 4 січня 2016 року в Москві раптово помер глава ГРУ РФ Ігор Сергун.

Протягом одного тижня пішли з життя два ключові співучасника злочинних авантюр Путіна останніх 22 місяців...

Для вірності наших припущень, почекаємо, хто наступний з найближчого військового і політичного оточення Путіна..."

Петро Шуклина:

"Помер голова ГРУ РФ - планував операції в Донбасі. Перед ним помер замначштаба ВДВ РФ - анексував Крим. There can be only one".

Саша Сотник:

"Я ж казав, що скоро мор на них нападе. Будь ласка. Помер начальник ГРУ. ... Що може оживити мляву стрічку новорічних новин? Тільки смерть начальника ГРУ Сергуня. Це як реанімація кота Бегемота ковтком гасу. Після даної життєдайної новини все спінилося, спучилося і завирувало. Путін висловив співчуття - такі, що ком у горлі.

Я уявив собі генерала, якого в останні роки колбасило і плющило в боротьбі за велич імперії. Політичні та мілітаристські корчі були настільки могутніми, що раптово перемогли, зваливши борця підло і раптово.

Гаага в жалобі. Не бачити їй Сергуня на лаві підсудних, як своїх вух. Навпаки: російська земля-матінка прийме його в своє чрево. З почестями прийме.

І продовжиться мілітаристський розковбас. Втім, не для всіх. Цікаво: хто ще з фігурантів метнеться на той світ найближчим часом?

Але справжній адреналін може впорснути лише новина про кончину головного галерщика. Рівень збудження новинної стрічки у зв'язку з цим я навіть уявити собі не можу. Не кажучи вже про те, скільки інфарктів та інсультів негайно вразить нашу "елітку".

Мрії, мрії... Втім, вони нешкідливі. Так що - мріємо далі ".

Кирило Сазонов:

"У Росії на 59-му році життя раптово помер начальник Головного розвідувального управління - заступник начальника Генштабу ЗС РФ Ігор Сергун. Брав дуже активну участь у підготовці окупації Криму і агресії в Донбасі. Вова, в пеклі вже є кому зустріти, чого ще чекати?"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...