Путіну вона - непідконтрольна: Чого насправді боїться господар Кремля, - російський історик

За словами історика, якщо говорити узагальнено, то Росією керує ФСБ. І у більшості керівників спецслужби є бажання "закручувати гайки далі".

Путін боїться власної ФСБ. Ілюстрація:Сегодня

Президент Росії Володимир Путін боїться Федеральної служби безпеки країни. Усе це тому, що ФСБ в будь-який момент може усунути господаря Кремля з його посади. Таку думку в інтерв'ю Апострофу висловив російський історик та опозиціонер Андрій Зубов, інформують Патріоти України.

За словами Зубова, якщо говорити узагальнено, то Росією керує ФСБ. І, на думку історика, у більшості керівників ФСБ є бажання "закручувати гайки далі".

"Але сам Путін боїться ФСБ, тому що вона йому не підконтрольна до кінця. Це організація незалежна, і він розуміє, що в якийсь момент і сам може бути нею усунутий", – висловив переконання російський опозиціонер.

Відтак, на думку Зубова, у цій ситуації Путін намагається знайти підтримку і робить спроби перешкоджати посиленню ФСБ.

"Тому Путін, як будь-який диктатор, намагається спертися на інші сили, зокрема, на громадянську адміністрацію, на таких людей, як Кадиров, наприклад, з його бойовиками. Тому він стримує посилення ФСБ," – сказав історик.

"З іншого боку, у президентській адміністрації дуже великий страх, що, якщо ФСБ остаточно прийде до влади, то голови перші полетять їхні, людей з цивільної адміністрації", – додав Зубов, зазначаючи, що адміністрація Путіна не раз намагалася встановити контакти з опозицією для спільної протидії ФСБ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...