Путіну вже не потрібні "республіки" на Донбасі: Експерт зробив прогноз про долю "ДНР" і "ЛНР"

В адміністрації президента Росії є якась схема, за якою "республіки" будуть об'єднані.

Костянтин Машовець. Фото: Тиждень.

Об'єднання двох донбаських "республік" - найбільш ймовірний сценарій Кремля; цей крок дозволить підвищити їх життєздатність і боєздатність. Таку думку "Обозревателю" висловив координатор групи "Інформаційний опір", експерт Центру військово-політичних досліджень Костянтин Машовець, передають Патріоти України.

Коментуючи створення "єдиного митного простору" між "ДНР" і "ЛНР", він зауважив: "Об'єднання "республік" - це найвірогідніший сценарій. Напевно, в адміністрації президента Росії є якась схема, якийсь план, за яким вони будуть об'єднані".

На думку експерта, в цьому може полягати "стратегія Путіна", оскільки на сьогоднішній день "ці дві розрізнені території самі по собі нежиттєздатні". "Їх можуть об'єднати в єдине ціле - фінансову систему, економічну, соціальну і військову", - припустив він.

Машовець також припустив, що "армійські корпуси" - АК1 і АК2 - також, швидше за все, будуть об'єднані. "Це було б логічно - єдиний центр управління окупованими територіями, а не два, як зараз. Логічним також було б створення єдиного центру у військовому керівництві. Не два штаби корпусів, а один, не два "міністерства оборони", а одне".

Експерт сказав, що "не буде гадати" щодо того, хто може очолити об'єднану "державу". Разом з тим він зауважив: "Напевно першу скрипку гратимуть донецькі - їх більше, вони потужніші. А "Луганда" гратиме другу скрипку".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...