"Путлер, іди ти на...й, ботоксний недопалок, викинь Леніна з мавзолею і лягай замість нього. Тим більше, що муміфікації і робити вже не треба", - Рабінович

Ступень незалежності України від Росії та можливість підтримувати чи ні з нею партнерські стосунки мають обирати самі українці.

Путін отруїв би і Леніна? Ілюстрація: www.fitsoul-fitbody.com.

На думку Слави Рабіновича, коли Путін веде мову про автономізацію України, будь-який громадянин цієї країни має повне право відповісти: «Путлер, іди ти на...й, ботоксний недопалок, викинь Леніна з мавзолею і лягай замість нього. І лежи тихенько там. Тим більше, що муміфікації і робити вже не треба». Про це відомий блогер та фінансист написав на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

Відомий російський блогер нагадав слова Путіна сказані ним недавно, мовляв, автономізацією Ленін заклав атомну бомбу під будівлю Росії. У відповідь на це, за словами фінансиста, окремі досить освічені люди не стрималися і відповіли своїми статтями: Михайло Соколов, Андрій Зубов, та інші. Слава Рабінович також уточнив, що вони-то історики, і одразу ж зацікавився: «А в якому підворітті навчався Путін?».

Крім того, він підкреслив, що коли Путін веде мову про автономізацію України, будь-який громадянин цієї країни має повне право відповісти: «Путлер, іди ти на...й, ботоксний недопалок, викинь Леніна з мавзолею і лягай замість нього. І лежи тихенько там. Тим більше, що муміфікації і робити вже не треба».

Російський фінансист, переконаний, що його логіка зрозуміла. Якщо автономізація РФ є атомною бомбою під її будинком, то автономізація України необхідна Кремлю, тому що цього хоче Кремль і плішива гнида в ньому. І в даному випадку, на думку автора, так тупорило пояснити це зможуть тільки Дмитро Пєсков та Марія Захарова і все. Він переконаний, що більше людей з такою «логікою» і отруйним язиком без кісток, не знайти навіть серед цього божевільного народонаселення.

Російський блогер допускає, що коли Путлер буде лежати на місці Леніна, а Російською Федерацією керуватимуть подібні російському фінансисту люди, ось тоді і можна буде обговорити автономізацію і федералізацію, а також багато іншого в країні. А ось в Україні, на його думку, все має вирішувати її народ, і тут навіть нема про що вести мову.

«Хоча... ні, - засумнівався Слава Рабинович, - я викину з мавзолею і Путлера теж». Натомість блогер пропонує в мавзолеї влаштувати філію історичного музею, який буде присвячений червоному терору для того, щоб ніхто і ніколи, з п'ятнадцяти країн (колишніх республік СРСР авт.), не міг про це забути, причому у всіх поколіннях.

Нагадаємо, раніше Слава Рабінович заявив, що Путіна, виходячи з кількості вчинених злочинів, необхідно засудити до вищої міри покарання – довічного ув'язнення. Він також додав, що зараз Путін веде боротьбу не тільки щоб утримати владу, а й заради збереження свого життя.

На думку блогера, за Путіним гірко плаче одиначка і вища міра покарання, виходячи із сукупності вчинених ним найтяжчих державних, службових, військових і кримінальних злочинів. Слава Рабинович переконаний, що Путін це знає, тому з Кремля його винесуть тільки горизонтально, але чекати залишилося вже недовго.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...