"Путин будет убит. Шойгу, Бортников и далее - по списку. Включая Медведева и Силуанова" - Альфред Кох

Нємцова чеченці вбили для того, щоб показати Путіну, що його чекає, якщо він раптом вирішить вийти з-під їхнього підпорядкування, вважає політик.

Чеченці вбивством Нємцова показали Путіну, що його чекає. Ілюстрація:espreso.tv

"Я тут (по совокупности последних событий) вот о чем думаю: Раньше я предполагал, что чеченцы убийством Немцова показывали оппозиции, что её ждет, если она не подчинится." Про це пише Альфред Кох у своєму Facebook, передають Патріоти України.

А теперь я так не думаю. Теперь я думаю - они убили Немцова, чтобы показать Путину, что его ждет, если он вдруг решит выйти из подчинения.

И не только Путину. Но и Шойгу, Бортникову и далее - по списку. Включая Медведева и Силуанова.

А что, разумно. В кризис дотационный регион должен входить имея твердые позиции поддержки в Москве. Чтобы никаких сюрпризов не было. Ведь верно?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...