"Путин головного мозга": Теперь у нее есть Победа, но нет дочери, - Бочкала

Агресивна пропаганда Кремля вражаюче вплинула на розум літньої жінки.

Кримські ватники святкують. Фото: korrespondent.net.

"Путин головного мозга - это когда человек сходит с ума. Как раз о таком случае рассказала знакомая. Она родом из Крыма, но уже много лет живет в США. А мать ее, Маргарита – в Симферополе", - написав журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

И мама, которая всю жизнь мечтала, чтобы дочь жила в прекрасной стране Америке, с чего-то вдруг заболела "путиным головного мозга". Ее настолько впечатлила аннексия, что она пошла в паспортный отдел и сменила фамилию. Теперь она Маргарита Победа. С дочерью они до того разругались, что перестали общаться и заблокировали друг друга в фейсбуке. Теперь у Маргариты нет дочери. Зато у нее есть Победа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...