"Путин этого не понимает. Он считает, что зависимость обратная": Історик вказав на помилку президента РФ

Ціни на нафту високі тоді, коли на землі панують мир і благополуччя, а не тоді, коли всі занурені в військові конфлікти.

Юрій Фельштинський. Фото: Новости России.

Президент Росії Володимир Путін сам обвалив ціни на нафту, від якої залежить його країна. Про це в інтерв'ю "Обозревателю" заявив американський історик, публіцист, автор книги "ФСБ підриває Росію" Юрій Фельштинський, передають Патріоти України.

"Что касается цен на нефть, то они высокие тогда, когда на земле царят мир и благополучие, а не тогда, когда все погружены в военные конфликты. Путин этого не понимает. Он считает, что зависимость обратная. Всякий раз, когда нефть поднимается выше 100 долларов за баррель, он использует заработанные деньги для вторжения в соседнее государство, в надежде, что нефть поднимется в цене еще больше из-за угрозы большой войны. А она после начала войны только падает", – зазначив Фельштинський.

За його словами, в 2008 році Путін сам обвалив ціни на нафту вторгненням до Грузії. "В 2014 году Путин вновь обвалил цены на нефть вторжением в Украину. Пока идет война, цены подняться не могут. Но Путин, повторяю, этого не понимает. Так что и в этом смысле Путин действует не в интересах России и российского народа", – резюмував історик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...