"Путин уже не обращает внимания на Минские соглашения. Он будет искать другой формат. И это хорошо", - політолог (відео)

Путін зрозумів, що Україна не буде змінювати Конституцію, і розв'язав військові дії в Авдіївці, щоб натиснути на Київ, вважає Віктор Небоженко.

Віктор Небоженко. Фото:скрін відео

Загострення ситуації в Авдіївці означає смерть Мінських угод. Таку думку висловив політолог, директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко на своїй сторінці в інтерв'ю UKRLIFE.TV, передають Патріоти України.

"Мінський переговорний процес, зустріч українських військових, українських політиків, сепаратистів, московських політиків ні в якому разі не повинна торкатися ні Конституції України, ні державної політики України. Це може стосуватися тільки припинення вогню, розведення військ і обміну полоненими. Ось рівень мінських переговорів. А те, що нам їх підвищували до рівня конституційного фактора, те, що вимагала Росія, і те, що було в угоді, було неможливо", - підкреслив він.

На думку політолога, президент Росії Володимир Путін зрозумів, що його план не буде втілений, а війна в районі Авдіївки стала наслідком цього розуміння.

"Війна в районі Авдіївки, справжня війна, з величезними втратами цивільного населення і з тієї, і з іншої сторони, і з артилерійськими дуелями всілякими. Це говорить про те, що Путін вже не звертає уваги на "Мінськ". Він буде шукати інший формат. І це добре. Тому що нам не підходить цей формат", - пояснив Небоженко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...