"Путин введет военное положение в РФ или применит ядерное оружие", - Рабінович

Російський президент і його оточення дуже бояться повторення в РФ "кольорової революції", тому Кремль може використати радикальні обмеження для уникнення масових протестів у країні.

Микола Патрушев і Володимир Путін. Ілюстрація:ru.krymr.com

Президент Росії Володимир Путін панічно боїться так званих "кольорових" революцій і щоб уникнути масових протестів він може ввести в РФ військовий стан. Про це у своїй статті для Апострофа написав російський фінансист і блогер Слава Рабінович, зазначають Патріоти України.

"Вони (Путін і секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев, - Ред.) думають, що наступна "кольорова" революція "запрограмована" в Росії зовнішніми силами. І революція в Росії, дійсно, може рано чи пізно статися. Це може трапитися тоді, коли економічні проблеми населення переростуть спочатку в економічні вимоги, а потім - в політичні. І ніяких "зовнішніх сил", - пише Рабінович.

Як зазначає блогер, Путін і Патрушев впевнені, що їхня влада - "сакральна", а "кольорові" революції влаштовують "США і їхні маріонеток з Гейропи".

"І тоді через США, думають Путін і Патрушев, вони й інші головні члени їх ОПГ можуть виявитися не тільки не при владі, не тільки в бігах, але й на лаві підсудних у Гаазі. На цю тему вони добре розуміють", - підкреслив фінансист.

Насправді, продовжив Рабінович, Путін і Патрушев - психопати, що живуть в 70-х роках ХХ століття, які мислять концептами КГБшників і, "окрім цього, є психопатами".

"Зараз, при тому, що відбувається і відбуватиметься з економікою і фінансами в Росії в 2016 році, я даю 50-відсоткову ймовірність того, що вибори в Росії будуть скасовані через введення воєнного стану. При вбиванні економіки Росії в "Бетонну Стіну" парламентські і президентські так звані "вибори" можуть бути дуже небезпечними підприємствами для Путіна і його ОПГ, навіть якщо вони пишуться в лапках і повністю контролюються президентською адміністрацією.

А раптом - бунт, і не такий, як у 2011 році, а реальний і масовий ? Для введення воєнного стану Путін і Патрушев шукають, де б "нарватися". Пошукали в Сирії, тепер шукають в Туреччині. Можуть ще де-небудь", - вважає Рабінович.

Блогер впевнений, що Путін і Патрушев вже почали навіть для себе не виключати можливості хоча б обмеженої ядерної війни.

"Застосування тактичної ядерної зброї. Мета - налякати весь світ, "щоб більше не сунулися", і щоб ввести військовий стан у Росії та скасувати вибори. Здається, що це погана ідея? І неправдоподібна? А анексія Криму була хорошою ідеєю?

А війна на Донбасі була хорошою ідеєю? А збивання українських військових літаків і громадянської "Боїнга" рейсу МН17 було хорошою ідеєю? А війна в Сирії була хорошою ідеєю? У цих психопатів вже є ідеальний "trackrecord" по "хороших ідеях", - підкреслив фінансист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...