"Путин и его окружение не понимают, как функционирует западный демократический мир", - Рабінович впевнений, що гарант РФ до могили не дочекається зняття санкцій

Швидше за все, санкції не будуть з Росії зняті, поки Путін перебуває при владі, пояснив фінансист.

Надія Савченко. Фото:www.ukrinform.ua

Звільнення української льотчиці і народного депутата Надії Савченко ніяк не вплине на санкції Заходу проти Росії. Таку думку в прямому ефірі Обозревателя висловив російський економіст і блогер Слава Рабінович, інформують Патріоти України.

"Путін і його оточення не розуміють, як функціонує західний демократичний світ. Тому вони не розуміють, що потрібно для того, щоб санкції були зняті. І поки цього розуміння не буде, то санкції не будуть зняті. Швидше за все, вони не будуть з Росії зняті, поки Путін перебуває при владі", - заявив він.

Як вважає Рабінович, умовою звільнення Надії Савченко не було зняття санкцій, а торг ішов тільки з приводу того, на кого буде обмін.

"Що стосується звільнення Савченко, то світовій громадськості було відомо, що переговори ведуться, і що до кінця травня планували Савченко обміняти. Думаю, що, в основному, торг ішов про те, на кого її мінятимуть.

Спочатку Путін хотів отримати найбільший приз і обміняти Савченко на Віктора Бута і Костянтина Ярошенка, торговців зброєю та наркотиками. Вони відбувають тривале ув'язнення в США. Але він не міг зрозуміти, що це не предмет торгу", - зазначив Рабінович.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...