Путину на*рать на инвалидов. Самойловой и народу за*рали мозг - Рабінович про результати російської пропаганди

Російський фінансист пригадав Самойловій слова про те, що "НАТО нанесет удар по Москве, если Россия "не отстоит" Украину​".

Юлія Самойлова. Фото:siktivkar.bezformata.ru

Представниця Росії на музичному конкурсі "Євробачення-2017" Юлія Самойлова виправдовувала анексію українського Криму, тому що президент РФ Володимир Путін "за*рав" їй мозок. Відповідну думку в своєму Facebook висловив російський фінансист Слава Рабінович, передають Патріоти України.

Рабінович пригадав Самойловій слова про те, що "НАТО нанесет удар по Москве, если Россия "не отстоит" Украину". Також російський фінансист звернув увагу на її фразу, що країни колишнього СРСР, які зараз перебувають у Євросоюзі, "зазнають глибокої кризи".

"Это не было проверено мной, но если это её аккаунт и она это писала, то... «добро пожаловать в Украину»!" - пише блогер, докладаючи скрін сторінки:

Зокрема, Рабінович запропонував відправити Самойлову до Фінляндії, яка раніше була в складі Російської Імперії, щоб вона подивилася, як влаштована ця країна щодо інвалідів.

"Чтобы целую неделю изучала все то, что связано с жизнью инвалидов в Финляндии. А потом пусть напишет об этом песню и споет об этом, да так, чтобы слезы хлынули… Без спецопераций Эрнста-Путина, которым насрать на инвалидов, которые засрали ей и народу мозг", - резюмував російський фінансист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...