Путину и его православным чекистам на*рать на Верховенство Права. Вы го*но, а не народ, - Рабінович про росіян

Блогер жорстко прокоментував інцидент із затриманням у Москві хлопчика, який декламував вірш про Гамлета.

Слава Рабінович. Фото:https://www.obozrevatel.com/

Російський фінансист Слава Рабінович жорстко висловився про росіян після інциденту із затриманням в Москві хлопчика, який читав "Гамлета" Вільяма Шекспіра. Про це блогер написав у своєму FAcebook, передають Патріоти України.

"Вы живёте в фашистской диктатуре путинской ОПГ, где лично Путину и его православным чекистам насрать на Верховенство Права, на Rule of Law. Не тешьте себя: многим из вас тоже насрать. Потому что Путину и путинской ОПГ насрать. Потому что рыба гниёт с головы, а ваше рабское сознание, ваше стадное чувство, ваше волчье чувство подчинения вожаку стаи не дают вам возможности осознать глубину преступности режима и его главарей", - написав він.

При цьому Слава Рабінович заявив, що тільки одиниці в Росії відрізняються від "сірої маси".

"Пока каждый из вас не поймёт, что рыба гниёт с головы, что Россия, как государство под названием Российская Федерация, обязана соблюдать и международное право, и свою собственную Конституцию, и свой собственный Уголовный кодекс, и делать это обязаны все, сверху донизу, начиная с президента, до тех пор на ваших улицах и в ваших домах будет твориться беспредел. И в армии и в тюрьмах будет твориться беспредел. И в школах и ВУЗах будет твориться беспредел. И в ваших мозгах будет твориться беспредел. Потому что Путин и его ОПГ – это беспредел.

Да вы го*но, а не народ. Я вас презираю. За исключением единиц, которые известны. И вас будут мочить в сортире, и так вам и надо. Пока вы не выучите урок под названием "Верховенство Права и Rule of Law" , - підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...