"Пивным стаканом по голове": У Путіна розповіли, як кремлівського пропагандиста побили за Донбас

"Если б это была кружка или бутылка шампанского — могли бы убить" - розповів про путінського пропагандиста ще один адепт кремлівського режиму Захар Прілєпін​.

Захар Прілєпін. Фото:ruposters.ruРосійський письменник Захар Прілєпін, який є затятим прихильником президента РФ Володимира Путіна і "русского мира", розповів про те, як в РФ побили його друга, публіциста Вадима Левенталя. Про це Прілєпін написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Тут на днях к моему другу и прекрасному писателю Вадиму Левенталю подошли в кафе, спросили, он ли пишет колонки в "Известиях". Он говорит: я. И его ударили пивным стаканом по голове. Если б это была кружка или бутылка шампанского — могли бы убить", - повідав Прилепин.

Левенталь, як і Прілєпін, відомий своїми пропутінськими публікаціями. Зокрема, в одній зі своїх статей для "Известий" він написав про президента України Петра Порошенка наступне: "Украинский миллиардер и не слишком удачливый чиновник, который стал президентом, призывает мир сплотиться против России. Ведь Россия ему немножко мешает бомбить собственных граждан, жечь их в запертых помещениях, расстреливать и давить танками".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...

Україна посунула ще далі "червону лінію" Кремля, - Петро Олещук

вівторок, 23 квітень 2024, 12:29

"Отже, Зеленський повідомив, що за підсумками розмови з Байденом є рішення про постачання ракет ATACMS до України. Чергова «червона лінія» подолана. Вважаю, що це має прямий зв’язок з демонстрацією гнучкості цих самих «червоних ліній», яке останнім час...