​Раби Берії-Сталіна майбутнім «щасливим» поколінням: У Росії знайшли кричуще послання в'язнів з Нижнього Тагілу (фотофакт)

Бідолахи навіть не підозрювали, що через десятиліття закінчення людожерського режиму, Росія повернеться на круги свої…

Патріотів України вразила розповідь, котрою поділився на своїй сторінці у ФБ Сергій Пархоменко. Це як похмура пересторога за те, що вже майже невідворотнє. Попередження, яке спізнилося. Невикористаний шанс Росії, яку поглинає пітьма…

Мне сегодня в Нижнем Тагиле показали фотографию одной реликвии. Десять лет назад при ремонте городского драмтеатра нашли вмурованную в лепнину на потолке зрительного зала "закладку". Кусок жестяной водосточной трубы, разогнутой и расплющенной, а на ней текст охряной грунтовкой.

«Эта надпись замурована 15 марта 1954 года не под гром оркестров и шум толпы. Но она расскажет потомству, что этот театр построен не силами комсомольских бригад, как потом будут утверждать летописи, а создан на крови и костях заключенных - рабов ХХ столетия. Привет грядущему поколению! И пусть ваша жизнь и ваша эпоха не знает рабства и унижения человека человеком.
С приветом, заключенные
И.Л. Кожин, Р.Г. Шарипов, Ю.Н. Нигматулин.
15/III 1954»

Через год и 10 дней после смерти тирана ничего для них не изменилось. Лучше б они так никогда и не узнали, что получилось шестьдесят два года спустя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...