"Радио Вести" потрапило у халепу через гостювання в ефірі чорноротої українофобки Монтян

Гостя радіостанції Тетяна Монтян висловлювалася негативно та образливо на адресу героїв Революції Гідності, допускала у прямому ефірі ненормативну лексику.

Тетяна Монтян. Фото: antikor.com.ua.

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження "Радіо Вести" з-за образливих висловлювань про учасників Революції гідності гостем ефіру адвокатом Тетяною Монтян. Про це сьогодні написав на своїй сторінці в Facebook член Нацради Сергій Костинський, передають Патріоти України.

"Перевіркою встановлено, що під час діалогу з радіослухачами гостя радіостанції Тетяна Монтян висловлювалася негативно та образливо на адресу героїв Революції Гідності, допускала у прямому ефірі ненормативну лексику.

При цьому ведучий передачі не зупинив та не зробив зауваження щодо неприйнятних висловлювань. Зокрема звучало наступне:

★ «Вот если бы тарифы можно было повесить на тех, кто стрибав по Майдану в каструле»

★ «Мне, например, глубоко по барабану, кого слушают упоротые майдауны»

★ «Вот живут в одном доме упоротые майдауны и антимайдановцы» тощо.

Таким чином, маємо порушення вимог Закону України «Про телебачення і радіомовлення»:

★ Не допускається використання телерадіоорганізацій для: поширення інформації, яка порушує законні права та інтереси фізичних і юридичних осіб, посягає на честь і гідність особи

★ Телерадіоорганізаціям забороняється розповсюджувати, а також анонсувати програми та передачі, які можуть зашкодити фізичному, інтелектуальному і духовному розвитку неповнолітніх та юнацтва", - написав Костинський.

Член Нацради наголосив, що "Радио Вести" порушило норми українського законодавства, що передбачають недопущення використання телерадіоорганізацій для поширення інформації, яка порушує законні права та інтереси фізичних і юридичних осіб, посягає на їх честь і гідність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...