На телеканалі Мураєва: Композитор Бистряков назвав українців "ідіотами" (відео)

Володимир Бистряков на повному серйозі узявся лякати співгромадян рівнем життя в країнах Балтії – членах НАТО і наших союзниках.
Володимир Бистряков. Фото: скріншот з відео.

Український і радянський композитор Володимир Бистряков обізвав власну націю "ідіотами". Таку заяву він зробив в ефірі програми "Події дня" на телеканалі "Наш", передають Патріоти України.

"Сьогодні українців примушують до асимілювання. Тому що всі ці безвізи, всі ці поїздки за кордон, у результаті яких тут залишаться одні старики й діти, як це вже було в Прибалтиці – воно веде до того, що асимілюється ціла нація. Вони розчиняться в цьому загальному потоці людей", – сказав він.

За словами Бистрякова, канцлер Німеччини Ангела Меркель обіцяла "підкинути з близькосхідних країн мігрантів в Україну, щоб вони нам допомогли". "Якщо подивитися на нашу країну з боку, то ми просто ідіоти. Якщо в Африці сидять люди на піску, десь смажать хробаків, із сарани готують печеню, при цьому щасливі, при цьому ще й танцюють і навіть розмножуватися можуть, то тут, на найбагатших землях, з такою інфраструктурою, яка у нас була, і ми сьогодні прийшли до того, що жебраки. Це просто ганьба", – сказав композитор.

Український політтехнолог Олексій Голобуцький в своєму Telegram-каналі жорстко прокоментував виступ Бистрякова. Він пояснив, що композитор виставляє цілу націю "ідіотами". "Бистряков на повному серйозі лякає нас рівнем життя в країнах Балтії – членах НАТО і наших союзниках. Але головне тут не це, а заголовки: "В Києві усвідомили, що Європа цілеспрямовано знищує Україну", "У Києві заявили...". Тобто, Бистряков виступає від імені всіх українців, формує думку про всіх громадян України – ніби це наша спільна позиція. "Альтернативно позиціонований совкопенсіонер" без проблем виставляє цілу націю безпорадними ідіотами", – розкритикував він скандальний виступ композитора.

Увага! Відео містить пропаганду!


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...