"Разборки" российских силовиков между собой на Донбассе после Луганска перешли на территорию "ДНР", - Тимчук

На думку нардепа, не виключено, що зараз в ОРДЛО ми спостерігаємо "репетицію" протистояння російських силовиків, яке незабаром очікує Росію.

Силовики в Луганську. Ілюстрація:Український репортер"Оперативные данные группы ИС. На протяжении последних суток "разборки" российских силовиков между собой на Донбассе (ФСБ против АП РФ-ГРУ ГШ ВС РФ), результатом чего стали события в Луганске с 20.11.2017, перешли на территорию "ДНР"." Про це пише у своєму Facebook нардеп Дмитро Тимчук, передають Патріоти України, продовжуючи:

В ночь с 22.11 на 23.11 произошла серия диверсий против штабных структур "1 АК ДНР", дислоцированных в Донецке. Есть жертвы среди офицеров штаба "1 АК ДНР", штабов отдельной артиллерийской бригады и 100-й бригады (т.н. "Республиканская гвардия ДНР").

Российское командование данных структур и структурных подразделений с начала событий в Луганске выдвигало идею объединения "ЛДНР" в одно образование под руководством Донецка.

Во "2-м АК ЛНР" верными кураторам И.Плотницкого остаются в основном подразделения разведки во главе с начальником разведки "2-го армейского корпуса".

Не исключено, что на данным момент в ОРДЛО мы наблюдаем "репетицию" противостояния российских силовиков, которое в скором времени ожидает Россию.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...