Референдум в Ніделандах - "Моя Вас не понимать": Як незграбно працює кремлівська агентура

Російська пропаганда застосовує свої брудні методи для формування негативного іміджу України за кордоном, у тому числі серед голландців, які через кілька днів голосуватимуть на референдумі.

Ілюстрація:korupcioner.info

Наближається день референдуму в Нідерландах, під час якого голландці повинні висловити своє ставлення до Угоди про асоціацію України з ЄС. Російська пропаганда на повну силу запустила свою нищівну машину і використовує для паплюження України у Європі всі можливі методи. Про це написав у групі Патріоти України - єднаймося у Facebook Станіслав Хмель, інформують Патріоти України.

"Сейчас уходил на работу и смотрел утренние новости. "Убил" сюжет из Голландии, где на площади показывали митингующих "За" и "против" вхождения Украины в ЕС. Знаете, кто больше всех орал среди тех, кто против? - Правильно, угадали! Русня.

А когда корреспондент спросил ее "Чому?" она начала привычный гундеж про то, что я "не панимаю этой мови".(Кстати, пишу сейчас по-русски, чтобы всем таким "непонятливым уродам" мои слова понятны были :) А когда спросили вторую, то та вообще "выдала" такое(!):"Украина ЧУЖАЯ здесь!! Ей нечего здесь (в Европе) делать". Пипец!

А теперь скажите, что первое Вам пришло в голову после этих ее слов? - Точно!, опять "угадали"! - А ЧТО ТЫ, С..А, САМА ТУТ ДЕЛАЕШЬ??!! Вот Вам и вся суть "вонючего двуличного руцкага мира" "до копейки"." - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...