"Регіонская курва": Королевська розлютила українців, вимагають розстрілу

Народний депутат від "Опозиційного блоку" не перестає "радувати" українців.

Відповідна реакція з’явилася після того, як в мережі опинилися фото шикарного великого маєтка, в якому проживає Королевська під Києвом, повідомляють Патріоти України.

«Регіонская курва», «Коли вже корупціонерів почнуть відстрілювати», «Козломорда прошмандовка», «Вам би всім с… на нашу зарплату та на наші умови життя і посміхатися перехотілося б!», – пишуть в мережі

Українці, впевнені, що гроші на таку розкіш нардеп здобула незаконним шляхом.

«Крадені гроші це наші зарплати і пенсії! Нам прожитковий мінімум, а їм замки!», «Ось від цього і всі проблеми… коли такі слуги народи як ця принцеса не можуть ніяк нажертися.. не можуть зупиниться.. очі завидющі, руки загребущі… фу.. мразота», «Чергова злодійка», «Злочинниця нахабно жирує на нашій землі», – пишуть у соцмережі.

Також користувачі вважають, що народних обранців абсолютно не цікавлять проблеми українців і вони це навіть не приховують.

«Сучара! А як “переживає” за народ…. А народ ведеться… Жирні тварі!», «Я не бачила ні одного бідного депутата… їх постійно бачать то з сумочкою за $ 4000, то годинники, то туфельки. Їм просто насрати на людей і вони навіть це не приховують», – зазначають коментатори.

Раніше Патріоти України писали про те, що задекларувала Королевська з "Опоблоку" та про розкішне життя народного депутата від “Опозиційного блоку” Наталії Королевської. Як стало відомо, вона разом з родиною проживає в цілому комплексі особняків під Києвом.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...