Офіс в "ЛНР" та квартира за 8 млн: Що задекларувала Королевська з "Опоблоку"

Однопартійка Новинського володіє також дев'ятьма торговими марками

"Опоблок": Вілкул, Королевська, Новинський. Фото: KP.UA

Народний депутат від "Опоблоку" Наталія Королевська володіє земельною ділянкою та офісом у тимчасово окупованому Луганську. Також вона має готівкою сотні тисяч гривень, євро та доларів. Про це свідчать дані е-декларації політика в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Зокрема, Королевська володіє офісом в окупованому Луганську площею 545 кв. м (придбаний у 2000 році) і там же орендує земельну ділянку площею понад 2 тис. кв. м. У сім'ї нардепа є квартира в Києві, яка записана на чоловіка Королевської, нардепа Юрія Солода, площею 264 кв. м і вартістю понад 8 млн грн.

Нардеп також задекларувала 9 торгових марок, на яких у неї є інтелектуальні права, та понад 75 тис. грн за річну зарплату і 80 тис. грн коштів, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень. На банківському рахунку у Королевської понад 108 тис. грн, готівкою – 118 тис. грн, 27 тис. дол., 18 тис. євро.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...