"За пять лет все развалили": Кримський колаборант розчарований "русским миром" (відео)

Сергій Акімов визнав, що росіяни не тільки не покращили життя на анексованому півострові, а навіть зіпсували все те хороше, що було раніше.

Сергій Акімов розчарувався в "русском мире". Фото: скріншот з відео.

Слідом за кримським бізнесменом Олегом Зубковим, який п'ять років тому підтримав «російську весну», а тепер каже про неможливість нормально жити в Криму, з критикою на «владу» обрушився ще один прихильник Росії - місцевий отаман Сергій Акімов. У коментарі журналістам отаман «Кримського козацтва» заявив, що за п'ять років на півострові «все розвалили», передають Патріоти України.

«За пять лет особо ничего не поменялось. Флаги российские, но у власти остались все те же… То, что было при Украине, те же больницы, а теперь попробуйте-ка сделать ту же флюорографию… Куда оно все делось… Они умудрились за эти пять лет развалить все. На сегодняшний день с Крымом происходит какая-то беда. Ничего хорошего, в принципе не делается: грабят, уничтожают Крым. Мы видим, что творятся застройки непонятные какие-то, вырубают леса. В общем, много того, чего не делалось происходило при Украине… У жителей Крыма нет прав. Нет прав человека. Да и вообще никаких прав», — заявив Акімов.

Дані Сергія Акімова внесені в базу «Миротворця». Там він фігурує як отаман «кримського козацтва», учасник анексії півострова, нагороджений медаллю «За повернення Криму».


Джерело: Крим.Реалії

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...