Регламентный комитет ВР снова дискредитировал парламентаризм в Украине, - Бутусов про ситуацію навколо нардепа Дейдея

У сучасній політиці інститут депутатської недоторканності - це застарілий атавізм, і якщо нинішній склад парламенту себе поважає, вони повинні проголосувати за його скасування, вважає журналіст.

Юрій Бутусов. Фото:Zhitomir-OnLine

"Регламентный комитет Верховной Рады снова дискредитировал парламентаризм в Украине, отказавшись дать согласие на снятие депутатской неприкосновенности с депутата "Народного фронта" Евгения Дейдея." Про це пише у своєму Facebook журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України, продовжуючи:

Это уже второй случай, как и в случае с отказом дать разрешение на привлечение Вадима Новинского.

Надеюсь, что вопрос будет вынесен в сессионный зал, и парламентское большинство, и прежде всего фракция "Народный фронт", проявят последовательность и проголосуют за снятие неприкосновенности. Это поможет исправить позорную ситуацию, и окажет объективность и авторитет законодательной власти.

Выступление генерального прокурора Юрия Луценко и специального антикоррупционного прокурора Назара Холодницкого было профессиональным и убедительным, и все основания для привлечения депутата правящей коалиции есть.

В современной политике институт депутатской неприкосновенности - это устаревший атавизм, и если нынешний состав парламента себя уважает, надеюсь, они проголосуют за его отмену..

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...