Рейтинг Макрона відразу рухнув: Опубліковано відео, на якому його помічник б'є людину (відео)

Заступник керівника апарату французького лідера Олександр Беналля під час протестів 1 травня 2017 року вийшов на демонстрацію на площу Контрескарп в поліцейському шоломі та побив одного з мітингувальників.

Опитування центру lfop для видання Journal du Dimanche показав, що рівень схвалення роботи президента Франції Еммануеля Макрона впав до рекордно низького рівня після публікації відео, на якому заступник керівника апарату французького лідера Олександр Беналля б'є демонстранта, інформують Патріоти України.

Діяльність Макрона схвалюють 39% французів. Видання зазначає, що його популярність ніколи не була настільки низькою з самого початку правління. Опитування проводилося 18-19 липня і 25-27 липня, в ньому взяла участь 1 981 особа.

У середині липня стало відомо, що Беналля під час протестів 1 травня 2017 року вийшов на демонстрацію на площу Контрескарп в поліцейському шоломі та побив одного з мітингувальників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...