"Революция в Украине не закончилась сменой системы, она привела к тому, что в креслах появились ж*пы с другими фамилиями" - Мочанов

Волонтер сподівається, що "в наступному році Україна стане на шлях країни, у якої є перспективи".

Олексій Мочанов. Фото:РИА Новости Украина

В Україні протягом 2016 року "нічого так і не змінилося". Про це заявив в коментарі виданню Гордон блогер і волонтер Олексій Мочанов, інформують Патріоти України.

"Основной провал 2016 года – задуманное на Майдане так и не произошло. Несмотря на все е-декларации, ничего так и не изменилось. По сути, пока мы поменяли шило на мыло. А основной успех – все больше людей понимают, что происходит. Они осознают, что на Майдане была революция, которая объединила большое количество людей, но закончилось все переворотом, который предполагает смену одной формации на другую", - підкреслив він.

Мочанов вважає, що в країні "замість одного злочинного угруповання у владу прийшло інше злочинне угруповання, і якщо подивитися на їх пики, то правильніше буде сказати не "прийшло", а "повернулося".

"Революция в Украине не закончилась сменой системы, она привела лишь к тому, что в креслах появились жопы с другими фамилиями. Они хорошо знакомы и покрывают друг друга. Тут они публично гавкают друг на друга, а где-нибудь в Вене отлично проводят время вместе, общаются и чувствуют себя вполне комфортно", - додав він.

Волонтер чекає, що "в наступному році Україна стане на шлях країни, у якої є перспективи".

"Нужно не только говорить, но еще и делать. Каждый должен быть на своем месте. Беда этой страны – высокомотивированные низкоквалифицированные люди. Поэтому я хочу, чтобы общественные активисты, берущие на себя право оценивать других людей, хотя бы год потрудились в качестве человека, дающего работу коллективу как минимум из 10 сотрудников.

А так бегают пацаны с голыми писюнами, которые непонятно из какой палатки попали в парламент. И теперь они рассказывают, как нам жить, при этом даже в своей семье порядок навести не могут", - заявив Мочанов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...