"Роману Насирову посвящается: Он был комиссаром Катани, а над ним смеялись", - Сергій Фурса

За словами А.Матіоса, саме Роман Насіров дав важливі свідчення, які дозволили затримати колишніх екс-керівників податкових інспекцій за часів правління Віктора Януковича.

Він страждав за весь український народ. Фото: Корреспондент.В Україні є свій комісар Катані. Але наш пішов ще далі. Він пожертвував усім. Своїм добрим ім'ям. Здоров'ям. Честю. Він увійшов в лігво звіра. Змусив мафію повірити, що він свій. І все заради сьогоднішнього дня. Блискавичне затримання злочинців. Вертольоти. Ніхто не піде від розплати. І все завдяки старанням однієї людини. ЇЇ звуть - Роман Насіров. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці інвестиційний банкір Dragon Capital Сергій Фурса, передають Патріоти України і цитують далі:

"Без него никто бы не понял, что во времена Клименко налоговики воровали. Никто бы даже не догадался. Все были уверены, что друг Арбузова- просто честный человек, чья карьера актера не задалась.

И только Роман все знал. Ему не верили. Над ним смеялись. Но он пошел до конца. Разузнал про все схемы. Вынужден был принять в них участие. Страдал. Участвовал и плакал. Понимая, сколько же потеряло украинское государство. И терпел.

Он ждал своего часа. Даже в клетчатом одеяле он ждал и верил. Месть. Расплата. Она придавала ему сил. Ведь он агент справедливости. И вот добро победило зло.

И теперь общество должно понять, как оно было неправо. Как зло оно смеялось над человеком, который лишь играл роль матерого коррупционера. Общество, одевшее на интимное место браслет унижения. На своего героя. Комиссара Насирова. Агента возмездия".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....