Роналду в Мадриді подарував українській шахістці Музичук цікавий сувенір (фото)

Світова чемпіонка поділилася враженнями від поїздки до Іспанії.

Музичук Анна. Фото: NewsOne

Минулої суботи, 24 лютого, українська шахістка відвідала Мадрид, де зустрілася з одним найкращих футболістів світу Кріштіану Роналду. Про це Анна розповіла на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Дівчина у іспанській столиці відвідала домашню арену мадридського "Реала" "Сантьяго Бернабеу", названу на честь колишнього футболіста та багаторічного президента цього футбольного клубу. Крім того, шахістка зустрілася з чинним президентом "Реала" Флорентіно Пересом і зіркою світового футболу Кріштіану Роналду, який є гравцем цієї команди.

Додамо, що вони з Кріштіану ще й обмінялися футболками. Як доказ Анна Музичук опублікувала фото зустрічі з футболістом.

"Обмін футболками з Кріштіану Роналду був особливо пам'ятним", – підкреслила спортсменка.

Анна Музичук, відома українська шахістка, чемпіонка світу, сестра провідного гросмейстера Марії Музичук викликала неабиякий резонанс у світі своєю відмовою їхати на чемпіонат світу зі швидких шахів у листопаді 2017 р. Нагадаємо, чемпіонат мав відбутись у Саудівській Аравії з 26 по 30 грудня. Дівчина мотивувала свою відмову небажанням дотримуватися суворого дрес-коду за традиціями цієї країни, зокрема - одягати абайю, закрите вбрання для жінок.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...