Росії можуть підпалити "хвіст": "На Далекому Сході бойових дій поки немає, але вже в цьому році вони можуть початися", - військовий оглядач

На думку експерта, зараз іде друга холодна війна.

Ілюстрація:Антикор

Російський військовий оглядач назвав три осередка світових конфліктів. Ними є Далекий Схід, Близький Схід та Європа. Про це Павло Фельгенгауер повідомив Апострофу, зазначають Патріоти України.

"На Близькому Сході і в Європі бойові дії вже йдуть, хоча і низької інтенсивності: на Донбасі, в Сирії, Іраку та Ємені. На Далекому Сході бойових дій поки немає, але велика ймовірність, що вже в цьому році вони можуть початися в зв'язку з Північною Кореєю", - сказав експерт.

Військовий оглядач говорить про те, що зараз іде друга холодна війна, а також зазначає, що ескалація може початись у всіх трьох вогнищах одночасно, після чого вони почнуть зливатися в одне велике.

Також експерт розповів про підготовку США. Він зазначив, що з 1991 року, США вели в основному регіонально-локальні війни, але тепер штати повертаються до того, що потрібно будувати серйозні збройні сили для сутичок не з партизанами, а з великою армією, десь до 25 тисяч танків.

"Почалося виробництво нових видів ядерної зброї, нових систем доставки, тому що США не займалися цим з 1991 року, а Обама і зовсім був прихильником повного ядерного роззброєння",- зазначає експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...