"Росія готує звірства страшніші за 11 вересня", - Турчинов

Більшість західних політиків не бачить очевидного: Росія готується до серйозної і масштабної війни.

Олександр Турчинов. Фото: 24tv.ua.

Співпраця з Росією призведе до ще більшої кількості жертв серед мирного населення, заявляє секретар РНБО Олександр Турчинов. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на fakty.ictv.ua.

"Союз з терористами для боротьби з тероризмом – це безумство, що провокуватиме ще більшу агресію та насилля. Цей союз призведе до ще більшої кількості жертв серед мирного населення. Спроби домовитись з Росією та Путіним запускають механізм, який спрацював 11 вересня, але в більш страшних і звірячих масштабах, - зазначив Турчинов.

"Замість співпраці, необхідно дати ефективну і змістовну відповідь Кремлю. Вона має бути консолідованою, комплексною і адекватною, відповідно до усіх складових розв'язаної Москвою гібридної війни: військовою, економічною, фінансовою, юридичною, інформаційною, кібернетичною… і, головне, - дієвою", - наголосив секретар РНБО.

"Більшість західних політиків не бачать очевидного: Росія готується до серйозної і масштабної війни. Треба чітко усвідомити: російський режим не збирається зупинятися. Він створює та використовує "гарячі" точки для випробування нової зброї, відпрацювання нових тактичних прийомів ведення бойових дій, набуття військовими підрозділами бойового досвіду, а також для тиску на непоступливі йому країни. Путін у будь-який спосіб хоче реалізувати "геостратегію реваншу", - вважає Турчинов.

"Путін перевіряє (на Донбасі та у Сирії) точність та ефективність враження цілей крилатими ракетами морського, підводного і повітряного базування. Треба пам'ятати, що ці самі ракети можуть нести ядерний боєзаряд", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...