Росія калічить всіх. В той чи інший спосіб. Країна моральних ампутантів - Антін Мухарський про представницю РФ на "Євробачення"

Підготуйте зустріч у аеропорту із сотнями покалічених російською армією українських вояків на інвалідних візках. Хай приїдуть і без гучних заяв і шоу-ефектів створять мовчазний живий коридор для проїзду Самойлової та журналістів, що її супроводжуватимуть.

Юлія Самойлова. Фото:YouTube

"Вибір конкурсантки від Росії на Євробачення 2017 цілковито спрогнозована та зрежисована Москвою і Першим каналом пропагандистська акція." Про це пише у своєму Facebook музикант, актор, телеведучий Антін Мухарський, передають Патріоти України, продовжуючи:

Розкручений напередодні скандал у програмі "Хвилина слави" з висловлюваннями Познера і Літвінової щодо конкурсанта з обмеженими можливостями. Суспільний осуд - як реакція на їхні висловлювання, що таки потрапляють в основний ефір заздалегідь записаного шоу (хоча б легко могли бути видалені режисером). Потім публічне каяття Познера і Літвінової перед мільйонами телеглядачів з вивертанням очей, гримасами, прицмокуванням, глибокими паузами і зведеними судомою щелепами (в класичних традиціях совка). Росія калічить всіх. В той чи інший спосіб. Віднімає кінцівки, виїдає душу, відбирає розум і честь. Країна моральних ампутантів.

Відпрацювавши на своїх, вони підсовують цю цукерку нам. Інвалід 1-ї групи співачка Юлія Самойлова, що брала участь у концертах в окупованому Криму у 2015 році - найкраща кандидатура для наживки, яку ми можемо заковтнути, не пустивши її в Україну. "Ну ось, подивіться, ми ж казали, - нелюді, фашисти й бандерівці" - взвиють усі федеральні канали.

Зчиниться скандал міжнародного масштабу, і, повірте, усі біомаси земні встануть на захист людини з особливими потребами. Днями розгорнулася писанина в СБУ, з проханням ретельно перевірити факти, діяти згідно чинного законодавства і все таке... Але будьте мудрішими, будьте далекогляднішими. Будьте професіоналами, холоднокровними і зважливими. Пустіть... але...

Підготуйте зустріч у аеропорту із десятками, сотнями покалічених російською армією українських вояків на інвалідних візках. Хай приїдуть і без гучних заяв і шоу-ефектів створять мовчазний живий коридор для проїзду співачки, а також для журналістів, що її супроводжуватимуть.

А перші ряди на Євробаченні віддайте героям, посіченим, побитим, пошматованим російськими снарядами та мінами. І хай дивиться світ на ці наслідки російського великодержавного варварства, що вже сотні років вбиває і калічить, паралельно співаючи пісні про "Аіст на крише - мір на зємлє". І не кажіть після того, що мистецтво не має жодного стосунку до політики.

І наостанок: Диявол - батько брехні. Росія - прихисток його. Бо брешуть вони якісно, професійно, злагоджено, найкраще за всіх у світі. Тому навіть не загравайте з усім російським, бо все одно обведуть довкруж пальця, ославлять на увесь світ і виставлять дурнем. Не вступайте в жодні дискусії і суперечки, адже диявол часто народжується з піни на вустах янгола, що вступив в боротьбу за добру справу.

Ставайте мудрішими, спокійнішими та виваженішими. Займайтеся спортом і правильно харчуйтеся. Нам ще треба дожити до тих часів коли Росія - це царство Сатани, гугупне в тартарари. Її кінець вже не за горами. Вірте. Правда за нами Україна переможе!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...