Росія "не помітить" повернення Донбасу і Криму в Україну, - блогер

Раніше росіяни не помітили виведення військ з Афганістану, а потім - виведення військ з країн Варшавського договору.

Проект "Новоросія" закритий. Фото: stormfront.org.

Жителі Росії відчули на собі наслідки економічної кризи і абсолютно охололи до проблем окупованих районів Донбасу. Таку думку висловив в своєму Facebook журналіст і блогер Дмитро Вовняко, повідомляють Патріоти України.

Блогер прокоментував пост в соцмережах російського соратника терористів "ДНР" Олександра Жучковського, який скаржиться на байдужість росіян до проекту "Новоросія".

"Таких сообщений на ресурсах сепаров становится все больше. Знаете, как это называется? Деморализация противника. Проще говоря, среднестатистическим россиянам ДыРа все больше и больше - до лампочки. У россиян - санкции. У них - растут цены. У них - скачет рубль. У них - массовые сокращения. Им такого не обещали А если так - россияне честно говорят что-то типа: Это плохая ДыРа. Забирайте ее назад", - пише Вовняко.

"Я все больше убеждаюсь, что когда санкции, цены на нефть и собственный дебилизм таки поставят Россию на грань экономической катастрофы, когда вопрос ДыРы встанет ребром, когда Пуйло просто тихо отзовет отсюда своих головорезов и когда ВСУ одним стремительным ударом возобновят контроль над оккупированными рубежами и будут обеспечивать их зачистку СБУ и Нацгвардией, большинство россиян отреагируют прогнозируемо. Они - промолчат. Нет, не так. Они вообще ничего не заметят. Им по телеку этого не покажут, а самим искать им будет облом - утомили их уже эти ДыРы", - прогнозує він.

За словами журналіста, раніше росіяни не помітили виведення військ з Афганістану, а потім - виведення військ з країн Варшавського договору.

"Тогда их интересовали абсолютно другие темы. Сейчас будет то же. Сначала не заметят падение ДыРы. Потом - деоккупацию Крыма. А там...", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...