Росія під тиском санкцій може почати виконувати Мінські домовленості, - політолог

Економічна криза в РФ призвела до того, що росіяни будуть змушені піти на поступки.

Санкції вже не здаються росіянам смішними. Фото: www.ednist.info.

Росія під тиском санкцій може почати виконувати Мінські домовленості - це могло бути причиною зустрічі Президента Петра Порошенка з представником Росії у Тристоронній контактній групі Борисом Гризловим. Про таке в ефірі "5 каналу" заявив політтехнолог Віктор Уколов, передають Патріоти України.

"На сьогодні під тиском санкцій Росія перебуває на тій межі, що вона може почати нарешті виконувати Мінські домовленості. Напевне про це і була зустріч з Гризловим і іншими керівниками Тристоронньої контактної групи", - заявив Уколов.

Раніше російський політик Борис Гризлов відвідав Київ у рамках діяльності Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Нагадаємо, політичний експерт Олеся Яхно зазначила - приліт Гризлова свідчить про те, що Росія зараз більше зацікавлена у розв'язанні ситуації на Донбасі, оскільки вона є катастрофічною для Кремля. На її думку, Кремль готовий обговорювати умови відступу з Донбасу, але хоче уникнути відповідальності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...