Росія піде на ескалацію конфлікту: Тука пояснив, коли Кремль знову атакуватиме Донбас

За словами чиновника, Кремль не може не використовувати шанс, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні для просування проросійського кандидата в крісло президента.

Георгій Тука. Фото:Телеграф

Росія використає шанс нестабільної ситуації в Україні під час передвиборної кампанії і виборів президента в 2019 році, щоб відновити ескалацію конфлікту на Донбасі. Про це заявив заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука, передають Патріоти України.

"Звичайно. Ескалація не тільки можлива, але так і буде відбуватися, я в цьому переконаний", - заявив він.

За словами Туки, Кремль не може не використовувати шанс, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні для просування проросійського кандидата в крісло президента.

"Було б недалекоглядно і нерозумно з боку Кремля не використовувати цю ситуацію, коли держава найбільш ослаблена, коли влада розбалансована, коли в країні відбувається передвиборна вакханалія, популістська. Абсолютно доцільно спробувати використовувати таку ситуацію і піти на це. Сподіваюся, що це розумію не тільки я, але і наші компетентні органи", - сказав Тука.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...