"Росія просто "не потягне" такий конфлікт – військові витрати будуть величезними, а економічні наслідки катастрофічними", - Пономар про "велике вторгнення" Путіна в Україну

Вся ця військова підготовка РФ, яка відбувається останнім часом, робиться лише з однією метою - тиснути на Україну психологічно, щоб змусити її прийняти російські умови і завершити гібридну війну, вважає політичний оглядач.

Ілюстрація:http://www.polradio.pl/

Відомий український блогер і політичний аналітик Олег Пономар в своєму інтерв'ю для Польського радіо, пояснив, що означають військові навчання в РФ "Кавказ 2016" для України, а також чому Росія демонстративно показує всьому світу, що готується до війни, передають Патріоти України.

Пономар заявив, що його позиція зараз така ж, якою й була завжди - Росія ніколи не зважитися на повномасштабне військове вторгнення в Україну. Він нагадав, що до цього всі його військові прогнози збувалися - РФ не стала "пробивати" "сухопутний коридор" з Донбасу до Криму.

Аналітик пояснює, що такі висновки грунтуються на простих фактах - Росія просто "не потягне" такий конфлікт - військові витрати будуть величезними, а економічні наслідки катастрофічними. Він нагадав, що країни Заходу введуть нові санкції, в першу чергу - відключення РФ від системи платежів SWIFT.

Пономар підкреслив, що українська армія з кожним днем стає все сильнішою, оскільки вона отримує допомогу від країн Заходу. "Ще один результат вторгнення в Україну для Росії - це оголошення її агресором з усіма наслідками, що випливають звідси. Гібридна війна - це одне, а військовий конфлікт - це інше. Дипломатичні наслідки для Росії будуть катастрофічними", - пояснює блогер.

На думку журналіста, вся ця військова підготовка РФ, яка відбувається останнім часом, робиться лише з однією метою - тиснути на Україну психологічно, щоб змусити її прийняти російські умови і завершити гібридну війну. Пономар відкидає також припущення про те, що дії президента Росії можуть бути нераціональними, адже якщо це так, то всі логічні аргументи, наведені вище не мають сенсу.

Блогер пояснює, що, по-перше, Путін не один приймає рішення, а разом з Радою Безпеки РФ і іншими органами. А по-друге, Байден, багато років спілкується з Путіним, заявив, що він - "розсудлива" людина, яка думає про власну перспективу і зайде настільки далеко, наскільки дозволить йому світове співтовариство.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...