"Росія шантажує асамблею, але їх надії марні": Береза розповів, як провалилися намагання російської делегації повернутися в ПАРЄ

Говорячи про шанси РФ повернутися в ПАРЄ, нардеп ​​зазначив, що вони є завжди.

Зал засідань ПАРЄ. Ілюстрація:уніан

Росія спробувала шантажем повернути повноваження в Парламентській асамблеї Ради Європи, однак у неї нічого не вийшло. Про це в коментарі InfoResist заявив народний депутат і представник української делегації в ПАРЄ Борислав Береза, зазначають Патріоти України.

За його словами, Росія відмовилася платити членські внески в ПАРЄ, поки її не відновлять в правах.

"Росія шантажує асамблею тим, що не платитиме. Фінансовий важіль, який на сьогоднішній день як і раніше працює через своїх лобістів і проросійську групу так званих співчуваючих частин депутатів парламентської асамблеї, дуже сильний", - говорить він.

Такі методи Росії розчарували інших делегатів, каже Береза: "І це так само розчарувало самих росіян, які думали, що їх спокійно і без будь-яких умов повернуть назад. Але з'ясувалося, що їх надії марні. Тому вони і далі намагаються повернутися, виписуючи ті чи інші сценарії, і намагаються їх реалізувати".

Говорячи про шанси Росії повернутися в ПАРЄ, Береза зазначив, що вони є завжди.

"Такі ж були шанси повернутися взимку, такі ж і в минулому році були. Шанси є завжди. Для цього потрібно лише почати виконувати резолюції в парламентській Асамблеї. Для цього їм необхідно просто напросто перестати ігнорувати вимоги України і ЄС", - стверджує нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...