З архіву ПУ. "Приснится - хрен проснешься!": Мережу вразив страшний знімок Захарової (фото)

Обличчя Маші Лаврової стало на диво ще більш потворним і витягнутим.

Марія Захарова знову "вразила красою". Ілюстрація: ТАСС.

У мережі посміялися над відредагованою фотографією офіційного представника МЗС Росії Марії Захарової, передають Патріоти України.

Відповідний знімок опублікував офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан ("Штірліц"), заявивши, що він відмінно відображає засідання ПАРЄ, на якому депутати відмовилися голосувати за спрощення механізму накладання санкцій на Росію.

"Це фото яскраво відображає вчорашнє засідання ПАРЄ", - підписав він, подякувавши першому віце-спікеру Верховної Ради Ірині Геращенко за її роботу. "Матір Божа", - прокоментувала Геращенко фото, на якому обличчя Захарової стало потворним і витягнутим.

"Та яка ж це мати Божа", "І ні - то тварюка не господня", "Мда, при хронічному алкоголізмі ботокс вже не допоможе, хоч літрами закачувати", "Насниться-хрін прокинешся", Фотограф - лютий троль", "Хосподи! І нафарбована страшна, і не нафарбована теж страшна", - написали в коментарях.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...