"Росія "своїх" не здає. Хто для неї свої - це нелюди, звірі, серійні вбивці, гвалтівники, грабіжники", - Бутусов про розстріл 16-річного українця

Злочин був настільки відомий та зухвалий, що навіть ватажок бандитів "ДНР" Захарченко поклявся знайти вбивць та покарати.

Степан Чубенко. Фото:http://www.ostro.org/

"Три роки тому, 25 липня 2014-го року найманці російських спецслужб Віктор Погодін, Юрій Москальов, М.Сухомлінов після жорстоких знущань застрелили 16-річного хлопця з Краматорська Степана Чубенка." Про це пише у своєму Facebook журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України, продовжуючи:

Вбили просто за те, що він - українець. Ніяких інших підстав не було. Він не приймав участь в ніякій політичній діяльності, він просто їхав додому через Донецьк, був викрадений та застрелений найманцями, які вбивали та грабували під російськими прапорами та захищали "руській мір".

Неймовірна та відчайдушна мати хлопця - Сталіна Чубенко зробила неймовірне - вона підняла усіх, вона змогла знайти тіло сина у вихорі війни, вона змусила встановити імена злочинців. Злочин був настільки відомий та зухвалий, що навіть ватажок бандитів "ДНР" Захарченко поклявся знайти вбивць та покарати.

Але у вбивць був міцний російський "дах", вони вбивали українців, бо отримали на це дозвіл. Тож Захарченку росіяни заборонили чіпати вбивць юнака. Вони дозволили Погодіну, Москальову та Сухомлінову сховатися на території окупованого Криму. Там Погодіна затримали російські правоохоронні структури.

Україна звернулась по екстрадицію вбивць - натомість у РФ почалася кампанія, що 16-річний Степан ніби-то був страшним бойовиком "Правого сектору", що не відповідає дійсності. Видавати вбивць не хочуть. Справа вбивць Степана Чубенка - це наочна демонстрація, що Росія - це країна, яка створила цю війну, яка покриває злочинців, бо саме бандити були рушійною силою "руського миру".

Росія "своїх" не здає. Хто для неї свої - це нелюди, звірі, серійні вбивці, гвалтівники, грабіжники. Про це мають знати всі, хто має свою думку щодо ситуації в РФ, ось чому не може бути миру з "миром" вбивць та катів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...