Росія зібрала компромат на Трампа, - CNN

У доповіді, яку нещодавно оприлюднило управління Національної розвідки США, чорним по білому написано, що російські хакери за прямим дорученням Путіна працювали на виборах на Трампа і проти Клінтон.

Росія зібрала компромат на Трампа. Фото: ВВС.

Дивна ситуація. Чим ближче дата інавгурації Дональда Трампа (20 січня), тим більше з'являється компрометуючої інформації, яка, в разі її підтвердження, робить категорично неможливим його президентство. Причому, компромат на Трампа надходить не тільки від ЗМІ, але і від компетентних органів США. Про це пише блогер Мішель Пророк, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Секретні документи, представлені президенту США Бараку Обамі і обраному президенту Дональду Трампу, містять твердження, що у Росії є компрометуюча інформація про особисте життя і фінансову діяльність Трампа. Про це повідомила сьогодні вночі за київським часом CNN.

Дані твердження були представлені на двох окремих сторінках огляду, який додавався до загального звіту про російське втручання у вибори в 2016 році. Частина з них грунтується на записах, зібраних колишнім британським розвідником, якому в розвідувальному співтоваристві США висловили довіру.

ФБР зараз розслідує достовірність і точність цих тверджень, що грунтуються, головним чином, на інформації російських джерел, але не підтверджує багато суттєвих деталей в записах про Трампа.

CNN вивчила 35 сторінок записів, з яких було зроблено додаток до звіту розвідки, але деталей не повідомляє. У той же час відзначається, що деякі звинувачення, що містяться в документі, вже фігурували минулого літа. З того часу американські спецслужби перевірили колишнього британського розвідника і його мережу в Європі і визнали його джерела досить надійними, щоб включити деяку інформацію в представлений Обамі і Трампу документ.

Сам Трамп уже відреагував на це звинувачення. Він назвав "політичним полюванням на відьом" повідомлення про те, що у російських спецслужб є матеріали, що компрометують його.

Трамп написав в "Твіттері" великими літерами: "Фейкові новини - тотальне політичне полювання на відьом!"

Звичайно, від Трампа важко було очікувати чогось іншого. Однак звинувачення, висунуті зараз проти нього, є вкрай серйозними. Це вам не якісь там «проблеми» в його благодійному фонді, якими зараз, до речі, продовжує займатися американська прокуратура.

Ну а той факт, що у Росії є компромат на Трампа, майже не викликає сумнівів.

Нагадаю, на початку цього місяця російський політик Володимир Мілов повідомив, що російські спецслужби «пасуть» Трампа вже 30 років.

Причому, деякі американські ЗМІ ще в липні минулого року писали, що Трамп - агент Путіна. Крім того, в доповіді, яку нещодавно оприлюднило управління Національної розвідки США, чорним по білому написано, що російські хакери за прямим дорученням Путіна працювали на виборах на Трампа і проти Клінтон.

Вже не знаю, як кому, а мені видається, що в світлі всіх перерахованих вище обставин нинішня влада не має права вручати президентську булаву Трампу.

Втім, США - це не та країна, де президентство рятує від криміналу. Цілком можливо, що інавгурація Трампа таки відбудеться 20 січня, проте дуже скоро він отримає імпічмент...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...