Росія знов намагається розкачати ситуацію в Одеській області - СтопТерор

Один з депутатів Держдуми вважає, що Україна повинна віддати Росії Одесу "за борги".

Депутати Держдуми по відношенню до України все частіше висловлюють повну маячню. Ілюстрація:ua.112.ua

Депутат Держдуми запропонував, щоб Україна віддала Одесу за борги. Про це журналіст, волонтер, координатор проекту "СтопТеррор" Семен Кабакаєв написав в своєму Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Депутат Держдуми від "Справедливої Росії" Олег Пахолков, черговий "дивак" на букву "м". З'їхав з глузду і запропонував, щоб ми віддали Одесу за борги.

Можу сказати точно, що спроби качнути ситуацію в Одеській області, триватимуть з боку Росії. Перебуваючи в агонії, деякі безумці з уряду Росії, починають нести нісенітниці. Вони мабуть не зрозуміли, що люди в Україні змінилися за останні кілька років. Такі заяви і провокації вже нецікаві, вигадайте щось нове. Старі методички неактуальні.

А то ми Калінінград почнемо згадувати і підказувати друзям, про те кому він має належати", - написав Кабакаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...