"Росіяни готують наступ у січні", - український розвідник

Саме з цією метою терористи перенесли вибори на своїй території.

Російські бойовики. Фото: news.bigmir.net.

Добровольча диверсійно-розвідувальна група Лісника не раз згадувалася в інформаційному просторі України. У Службі про діяльність групи відгукуються з повагою. В інтерв'ю ЛІГА.net керівник загону з позивним Лісник (не плутати з убитим Альфою «Лісником», - ред) пояснив, чому окуповані райони Донбасу і решта України навряд чи можуть жити разом, незважаючи на мінські угоди та амністії, передають Патріоти України.

Лісник критикує мінські угоди і бачить в них загрозу для стабільності України. Керівник групи схиляється до думки, що Україні слід відновити контроль над економічно цікавими районами окупованих територій - але цим і обмежитися. «За моєю оцінкою, росіяни готуються, щоб почати наступ з січня. Наркоманів з лінії прибирають, а ставлять підготовлених на полігонах під Ростовом. Для чого вони відсунули свої псевдовибори? Щоб отримати найбільш зручний час для наступу. До цих своїм «виборів» вони влаштують чергову провокацію, звинуватять Україну в порушенні мінських угод і знову підуть в атаку», - зазначив він.

На його думку, якщо буде команда звільняти Донбас - добровольців буде маса. Просто так стояти під обстрілами ніхто не захоче. «Немає в цьому мети. Мета звільнити Донецьк і Луганськ - ось це гідно. Не ризикне Москва піти далі у відповідь. Вона вже вторглася. Далі Дніпра не піде, а потім їм доведеться бігти. Вони в маленькій Чечні 200 тисяч солдатів тримали. Для утримання України їм знадобиться мінімум 200 млн. солдатів.

Це при тому, що в Україні, чим далі до центру, тим вище будуть втрати росіян. Їм не виграти і силою Україну не захопити. Тут буде такий партизанський рух, що Чечня здасться раєм. Вдень - здрасьтє, вночі - ножем по горлу. Так що нема чого бояться захищати свою країну. Путін це розуміє. Ми запросто могли б повернути Донецьк і Луганськ. З іншого боку, я все частіше замислююся над тим, чи потрібні вони нам. Якого нормального політика вони дали Україні? Жодного», - заявив диверсант.

«Придністров'я - це буде краще, ніж повертати їх на будь-яких умовах. Донецьк можна переконати. Луганськ - там нема про що говорити. Вони ніколи українцями не будуть. Треба забрати економічно вигідні райони - Дебальцеве, Горлівку. А з рештою пухлини побудувати залізний кордон. Росія цьому буде опиратися, тому що її головна мета - впровадити цю пухлину назад в тіло України», - вважає Лісник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...